diensten

We ontwerpen en bouwen producten en diensten die inspireren, informeren en interactie creëren tussen merk en klant.
Dit doen we voor nieuwe en traditionele media. On- & offline.

 

Scroll down

Grafisch-, verpakkingsontwerp en websites

De wereld van vandaag vraagt om ontwerp oplossingen waarbij on- & offline merkbeleving naadloos op elkaar aansluiten. Buro Cinq ontwerpt producten en diensten die klaar zijn voor de wereld van vandaag én morgen.

Grafisch ontwerp, reclamebureau in Wolphaartsdijk, Zeeland.

Grafisch ontwerp

Concept, Strategie, Identiteit

 

Een nieuw logo is geen strategie. Een onderscheidende identiteit is een middel om zichtbaar te worden én blijven als bedrijf of merk.

 

We helpen bedrijven en organisaties met het ontwikkelen van een doordachte visie. Die vertalen we door naar een communicatieconcept, een unieke beeldtaal, heldere boodschap en visuele elementen die toegepaste kunnen worden op alle touchpoints.

Verpakkingsontwerp

Doelgroep, Strategie, Ontwerp

 

Waarom koop je altijd hetzelfde product? Is het lekker gezond, mooi, doet het precies wat je wilt of past het heel goed bij wie je wilt zijn?

 

Niet alles is toevallig, maar juist doordacht. Wij helpen verpakkingen te positioneren volgens richtlijnen én voor de juiste doelgroep. Fris, lekker en/of pakkend.

Verpakkingsontwerp, reclamebureau in Wolphaartsdijk, Zeeland.
Website, webshop, internetbureau in Wolphaartsdijk, Zeeland.

Websites & webshops

Ontwerp en Techniek in één

 

In tegenstelling tot veel bureaus ontwikkelen we alles intern. Sterker nog de contactpersoon, de ontwerper is ook de websitebouwer. Dit zorgt voor korte lijntjes en advies in de mogelijkheden of het latere optimaliseren van de vindbaarheid.

 

Van landingspagina, website tot webshop. Gebruiksvriendelijk op desktop en mobiel.

Advies Campagne Concept Doelgroep Flyers/ Posters Gebruiksvriendelijk Identiteit Infographics Landingspagina Logo’s Mobiel Nieuwsbrief (Mailchimp) Ontwerp Front- & Back-end Richtlijnen Social Media Strategie Tekst/ copy Verpakkingen Meertalig Webshop/ website (Wordpress) Zoekmachine optimalisatie (SEO/ SEA)

strategie & vorm, online & offline