Onze aanpak

Producten zijn geen losstaande uitingen, maar vormen deel van een geheel met een richting en doel. In ons werk kijken we naar verbindingen die we kunnen leggen tussen producten, processen, mensen en bedrijven. De kernwaarden die hieruit komen gebruiken we om de identiteit en strategie te bepalen. Dit doen we graag helder, transparant én eindproduct gericht.


Direct contact zonder overhead

Als eenmansbedrijf zijn er geen tussenpersonen en werken klant en ontwerper en/of programmeur samen aan de juiste boodschap met passende vorm. Zonder overhead zijn de prijzen scherp, het proces helder en het resultaat doelgericht.


Brede expertise

Onze visie als reclame-/ internetbureau is niet om groter te worden maar breder. Zo hebben we voor grote opdrachten een netwerk van zelfstandigen waarmee we het team kunnen uitbreiden met de benodigde expertises. Dit zijn specialisten op het gebied van communicatie, marketing, events, ontwerp en webdevelopment. Zo hebben we altijd de juiste versterking met dezelfde mindset én professionaliteit om een project te doen slagen.

Reclamebureau/ Internetbureau Buro Cinq