Een doelgerichte website

Als je een succesvolle website wilt, moet je aan alle onderdelen denken. De website moet niet alleen aantrekkelijk zijn, maar ook technisch kloppen voor de vindbaarheid. Je wilt toch dat bezoekers doen en zien wat jij graag wilt? En dat allemaal in makkelijk te onderhouden in een gebruiksvriendelijk WordPress CMS.

Of je opzoek bent naar meer naamsbekendheid of meer conversie. Wij maken website die ingericht zijn op jouw doelen. Dit doen we strategisch op basis van verbindingen die we kunnen leggen. Verbindingen tussen producten, processen, mensen en bedrijven. Deze pijlers leveren de kernwaarden op waarop we de nieuwe website gaan bouwen. Het doel en doelgroep vormen de basis van het traject en wordt meegenomen in alle stappen die volgen van concept, ontwerp tot bouw en content.

Professioneel webdesign

Dat je website moet aansluiten bij jouw identiteit is een vereiste. Wij maken een passend ontwerp voor jou wat er zowel op desktop, tablet en mobiel aantrekkelijk uit ziet. Maar ook goed functioneert en in de basis al geoptimaliseerd is voor vindbaarheid. Zo maken wij al onze websites op maat en op een modulaire basis zodat je klein kan instappen en groot kunt groeien!

Over onze Websites:

 • Een website die helemaal bij jouw merk of bedrijf past

 • We ontwikkelen iedere website vanuit jouw doelstellingen

 • Optimaal voor SEO en makkelijk zelf bewerkbaar

Waarom je WordPress website door ons laten ontwikkelen?

We bouwen niet alleen aantrekkelijke websites, maar zorgen er ook voor dat deze makkelijk te onderhouden zijn. Zo blijven ze goed werken en voldoet aan alle actuele zoekmachine-vereisten. We bouwen niet met standaard WordPress-templates, maar met een eigen geoptimaliseerde basis. Zo heb je geen rompslomp van een allround-template, maar zorgen onze websitebouwers dat jouw website strak geoptimaliseerd in het WordPress CMS staat. Zo kan je met een ‘kleine’ website beginnen en deze verder ontwikkelen met de groei van je bedrijf.

Zelf aanpassingen doen in het WordPress CMS of met hulp

Content aanpassingen kan je zelf gemakkelijk doorvoeren binnen het gebruiksvriendelijke CMS. Mocht je hier geen affiniteit of tijd voor hebben dan kan je het ook aan ons overlaten. Zo worden aanpassingen direct op je website zichtbaar en staat alles goed ingesteld voor je vindbaarheid. En mochten er toch problemen ontstaan dan zijn we direct bereikbaar om deze op te lossen.

Helder proces van website concept tot live-gang

Door onze ruime ervaring met het bouwen en beheren van WordPress websites op maat hebben we een vaste aanpak met stappenplan. Op deze manier is voor jou direct duidelijk waar we in het proces zijn en wat de vervolgstappen zijn. En zo helpen wij je met je online release, van domeinnaam en webhosting tot een professionele WordPress website met een website ontwerp dat bij jou als bedrijf aansluit!

Wat kunnen wij voor je doen?

 • Je online plan uitdenken met een digitale roadmap
 • Het maken van een aansprekend website ontwerp
 • Een op maat website bouwen binnen het WordPress CMS
 • Je website optimaliseren voor SEO (techniek en content)
 • Onderhouden plegen en nieuwe content plaatsen
 • Je WordPress website beveiligen tegen spam, hackers en brute-force aanvallen.
WordPress website live

Onze website aanpak

Van doel tot online release

Doelstelling/ digitale roadmap

1. Doelstelling/ digitale roadmap

Waarom maken we een nieuwe website? En wanneer is het een succes?

Concept

2. Concept

Welke verhaal gaan we vertellen? En op welke manier?

Web ontwerp

3. Web ontwerp

Een aansprekend website ontwerp op basis van je merk identiteit, huisstijl en doelstelling.

Bouw/ development

4. Bouw/ development

Technische vertaling van het ontwerp in minimalistische code optimaal leesbaar voor zoekmachines.

Content- en testfase

5. Content- en testfase

Plaatsen van alle content, de spreekwoordelijke puntjes op de i en functionele tests.

Online en verder

6. Online en verder

De basis staat. Het eerste doel is behaald. Hoe koersen we verder en blijven we relevant?

< >

Samen maken wij het tot een succes!  Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.