WordPress veiligheid

WordPress is open-source software. Dit betekend dat het gratis is in gebruik, dat iedereen kan bijdragen aan de ontwikkeling en daardoor ook zeer veel gebruikt wordt. Dit zorgt voor veel mogelijkheden en maakt het ook interessant voor mensen met minder goede bedoelingen. Wij beschermen websites door het bijhouden van de updates van de core, plugins en thema. We beveiligen je contactformulier tegen spam, versleutelen gegevens, zorgen voor twee-staps-verificatie bij het inloggen en blokkeren de veel gebruikte ‘ingangen’ tegen hackers en bots. Heb je last van hackers en bots? Of twijfel je aan de veiligheid? Neem dan contact op een wij doen direct een check.

WordPress foutmeldingen verhelpen

Bij oplevering werkt een website perfect, maar met updates of veroudering kunnen er fouten of errors ontstaan binnen je thema, template of de WordPress core. Dit kunnen kleine foutjes zijn, maar kan er ook voor zorgen dat heel je website offline is. Wij zijn met beide bekend. Heb je het idee dat er iets mis is met je WordPress website? Neem contact op en wij ondernemen direct actie. De meest voorkomende fouten die wij tegenkomen zijn:

 • ‘Internal server error’ of ‘500 internal server error’
 • Syntax error
 • 404-paginafout/error ‘kan de pagina niet vinden’
 • ‘Fout bij het maken van de databaseconnectie’ of ‘Error establishing a database connection’
 • Je WordPress website is ‘weg’ en je ziet alleen een wit scherm
 • Alleen je homepage doet het nog
 • Je website ziet er raar uit en vormgeving is weg
 • Fatal error: Allowed memory size…
 • Connectie time-out

Spam via het contactformulier

Ik ontvang heel veel spam via mijn website… Dit is een veel voorkomende vraag. Spammers worden steeds slimmer en de bots, die voorbijkomen op je website, steeds handiger. Heb je last van spam via het contactformulier. Wij helpen met het beveiligen van je gegevens, installeren een ReCaptcha en hebben nog een paar trucjes om de spam te verminderen. Neem contact op en wij kijken hoe we jouw spam kunnen reduceren.

Onze WordPress specialisten helpen met:

 • Het stroomlijnen van je WordPress website; sneller, veiliger en stabieler.

 • Optimaliseren je website voor vindbaarheid; zowel de techniek als content.

 • Helpen je uit de brand als je website fouten bevat of zelfs helemaal offline is.

WordPress Website ontwikkeling op maat

Onze WordPress-expertise komt voor uit de hoeveelheid websites en webshops die wij hebben opgeleverd. Na vele jaren aan WordPress ontwikkeling durven we onszelf WordPress specialist te noemen. We ontwikkelen WordPress websites op maat én niet op basis van een standaard thema of template. Met onze eigen geoptimaliseerde basis op maat heb je geen rompslomp van een allround-template of thema, maar zorgen onze websitebouwers ervoor dat jouw website strak geoptimaliseerd in het WordPress CMS staat. Zo kan je met een ‘kleine’ website beginnen en deze verder ontwikkelen met de groei van je bedrijf.

Page builder; Gutenberg of Elementor?

Standaard werkt een WordPress website met Gutenberg. Dit is de editor die in WordPress zit. Veel WordPress website die gemaakt zijn met een gekochte template of thema beschikken over een page builder, zoals bijvoorbeeld Elementor. Elementor is een visuele page builder en hiermee kan je de content van je website ondernemen met blokjes. Dit biedt vele functionaliteiten zoals bijvoorbeeld een slider of fotogalerij. Een page builder heeft natuurlijk ook nadelen. Het kan makkelijk een rommeltje worden en daardoor log aanvoelen en website vertragen. Heb je problemen met een trage website? Wij kunnen je helpen.

WordPress onderhoud

Om fouten en problemen te voorkomen kan bij ons het onderhoud van je WordPress website uitbesteden. Wij houden de updates van je WordPress website bij, zorgen voor backups en checken regelmatig of alles nog functioneert zoals gewenst.

WordPress optimalisatie

Je WordPress website doet het oké, maar je bent niet tevreden over het aantal bezoekers of de conversie van je webshop. Onze WordPress- en SEO-specialisten weten precies waar we de winst kunnen boeken. Op basis van een analyse kijken we samen naar je gewenste doelstelling(en). Met technische SEO en content SEO helpen we je doelstelling behalen en kijken we met behelp van Google Analytics, Search Console en Tag Manager naar de kansen die je nog hebt liggen.

WordPress broncode
 

Samen maken wij het tot een succes!  Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.