Logo laten maken?

Door ons kan je een logo laten ontwerpen. Een logo dat bij jou of je organisatie past en scherp blijft in drukwerk, op je beeldscherm en in jou sector. Dit doen wij op basis van een goede strategie. Dit doen we door naar te kijken naar producten, processen, mensen en klanten. De kernwaarden die hieruit komen gebruiken we om de identiteit en strategie te bepalen. Zo ontwerpen we met een logo de eerste stap van je huisstijl.

Responsive logo

Een responsive logo wordt optimaal weergeven in verschillende formaten. Zo blijft het scherp in je e-mail, op je LinkedIn-profiel, website en het grootste reclamebord. Steeds meer online platformen vragen om een kleinere weergave van een logo. In ons ontwerp proces houden we rekening met de schaalbaarheid van jouw logo. Ook kunnen we een responsive variant maken van je huidige logo. Zo kom je altijd scherp voor de dag!

Je logo laten ontwerpen bij Buro Cinq:

  • Zorgt voor herkenbaarheid van je bedrijfsidentiteit

  • Spiegelt jouw merkidentiteit

  • Levert je een uitgedachte strategie en pixel-perfect ontwerp op

Beeldmerk

Een beeldmerk is een visuele, abstracte, verbeelding van de onderneming als icoon, vorm of symbool. Een beeldmerk-logo is vaak minimalistisch en wordt gebruikt door herkenbare merken. Een beeldmerk is passend al je de herkenbaarheid al hebt, je een symbool gebruikt wat uniek is binnen jouw sector of de betekenis van het symbool is universeel binnen verschillende culturen.

Woordmerk

Een woordmerk bestaat alleen uit letters. Stijlvol en galant. Hiervoor zou je kunnen kiezen als je een onderscheidende naam hebt, je onder eigen naam werkt of je bedrijf is zo divers in producten of diensten dat dit niet met een beeld te vangen is.


Voor online gebruik en drukwerk

Welke vorm van logo je ook zoekt, wij kunnen je in dit proces helpen. Met een gelaagde strategie  creëren we de ideale bodem om je visuele identiteit op door te bouwen. Met een logo wat zowel goed tot zijn recht komt online op je website, maar ook als drukwerk op je visitekaartje. Zo ontwerpen we een logo waar je trots op kan zijn en jarenlang plezier van hebt!

Logo ontwerp als drukwerk op een vlag
Startsessie

1. Startsessie

Tijdens de startsessie overleggen we de wensen, kijken we naar de mensen en de processen. Hieruit halen we de kernwaarden die de basis vormen voor het logo ontwerp.

Creatie

2. Creatie

In deze fase wordt gezocht naar een passende mix van lettertype(s), kleur(en) en vorm. Ook kijken we naar de concurrentie om zo een logo te creëren wat past in jullie sector zowel herkenbaar als onderscheidend.

Logo presentatie

3. Logo presentatie

Uit de ontwerp fase worden de ±3 meest passende logo’s geselecteerd. Deze worden voorgelegd en we delen onze visie met jou.

Iteratie fase?

4. Iteratie fase?

Direct raak schieten is mogelijk, maar meestal maken we nog een aanpassing of proberen we nog een andere kleurtint. Zo kneden we het logo tot de best passende variant.

Definitieve oplevering

5. Definitieve oplevering

Het logo wordt netjes bij jullie opgeleverd, vlijmscherp voor jullie drukwerk en pixel perfect voor online gebruik op website, social media en in de mail.

< >

Samen maken wij het tot een succes!    Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.