Het doel is zowel het start- als eindpunt

Het traject starten we samen met het bepalen van een doel. Je bent met een reden opzoek naar een professionele website op maat. Het kan zijn dat je website een verfrissende update nodig heeft, dat je opzoek bent naar nieuwe klanten of je hebt een nieuw verhaal. Hoe dan ook je hebt in alle gevallen heb iets nieuws te vertellen aan een doelgroep. De doelgroep samen met de reden waarom vormen samen het doel.

Meetbaar website-traject

Een website-traject bestaat uit verschillende onderdelen; o.a. vormgeving, techniek, content (tekst en afbeeldingen). Al deze onderdelen stemmen we af op het doel. Zo creëren we een meetbaar en gelaagd pad om het eindpunt, het doel, te bereiken.

Strategisch bouwen

Naast het een doel en het realiseren van een technisch goede website, kijken we ook graag mee naar jullie verhaal en de verbindingen die we kunnen leggen. Verbindingen tussen producten, processen, mensen en bedrijven. Deze pijlers leveren de kernwaarden op waarop we de nieuwe website gaan bouwen. Zo bouwen we strategisch een eindproduct voor de organisatie en dit bezoeker-/klantgericht.

Waarmee kunnen we jou helpen?    Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.