Webdesign in Zeeland

Een goede website is tegenwoordig onmisbaar. Het is de online basis van je bedrijf. Maar wat is een goede website? Een goede website is goed zichtbaar voor de bezoeker, zowel mobiel als op een desktop. Hij is gebruiksvriendelijk, doelgericht functioneel en ziet er natuurlijk aantrekkelijk uit. Ook in de praktijk zijn dit zeer belangrijke eisen. Ook is het belangrijk dat jouw eigen bedrijf met verhaal duidelijk en meteen zichtbaar is op jouw website.

Doelgerichte website laten maken

Voor een succesvolle website moet je aan alle onderdelen denken. De vormgeving van de website moet niet alleen aantrekkelijk zijn, maar de website moet technisch ook kloppen. Je wilt toch dat bezoekers doen en zien wat jij graag wilt? Wij maken een website die ingericht is op jouw doelen. Dit doen we strategisch op basis van je producten, processen, mensen en bedrijven. Deze pijlers leveren de kernwaarden op waarop we de nieuwe website gaan bouwen. Het doel en doelgroep vormen de basis van het traject. Samen met de kernwaarden nemen we deze mee in alle stappen die volgen. Van concept, ontwerp, development tot het vullen van je website.

Website laten maken in Zeeland

 • Een website die helemaal bij jouw bedrijf of merk past

 • Een website ontwikkeld vanuit jouw doelstellingen

 • Optimaal voor vindbaarheid en makkelijk zelf te onderhouden

Responsive website ontwerp

Wanneer je een website laat maken bij ons in Zeeland dan zorgen we ervoor dat de website op elk modern device er goed uitziet. Van een tablet tot desktop tot mobiel. De schaalbaarheid van jouw website, het responsive website ontwerp, is tegenwoordig essentieel bij het maken van een website. Als dit niet optimaal is haken gebruikers af en kom je zelfs lager in de zoekresultaten. Bijna 70% van alle bezoekers op jouw website komen binnen via een mobile device. Het is dus een belangrijk onderdeel bij het laten maken van een website. Zo maken wij functioneel goede gebruiksvriendelijke websites.

Optimalisatie

Online verandert alles dag op dag. Je kan een website laten maken, maar deze is helaas nooit af. Perfect bestaat helaas niet. Met de juiste aanpak en oplossingen komen wij wel dicht in de buurt van een perfecte website. En halen we met slimme tools en analyses steeds meer uit jouw website.

Je investering snel terugverdienen

Wij ontwikkelen websites met de focus op maximale conversie/rendement. Of dit nu directe omzet betekent of juist het verkrijgen van leads. Een website laten maken in Zeeland? Dit is vaak een grote investering en een investering is niet erg zodra je het maar snel terug kunt verdienen. Onze websites gebouwd op modulaire basis. Zo kunnen we de website klein lanceren en kostenefficiënt laten doorgroeien met je bedrijf. En blijft er ruimte in het budget voor maatwerk onderdelen waar je écht het verschil kunt maken. Zo maken we online kwaliteit toegankelijk voor groot én klein!

Het maximale uit jouw website halen

Op basis van het doel, verdiepen wij ons in de gebruiker en zorgen wij ervoor dat het verhaal en de informatie op de juiste manier wordt overgebracht. Het ontwerp van jouw website is daarin heel belangrijk. Het moet passen bij het verhaal dat jij als bedrijf wilt uitstralen. Heb je al helder wat jullie verhaal is? Graag zien we je langskomen bij onze studio in Wolphaartsdijk, centraal in Zeeland. Of we komen graag eens bij jou langs.

Wat kunnen wij voor je doen?

 • Helpen je doelstelling te bepalen
 • Uitzetten van een digitale roadmap
 • Het ontwerpen van een aansprekend website ontwerp
 • Een op maat website bouwen binnen het WordPress CMS
 • Je website optimaliseren voor SEO-vindbaarheid (techniek en content)
 • Onderhouden van je website en nieuwe content plaatsen
 • Je WordPress website beveiligen tegen spam, hackers en brute-force aanvallen
 • Je hosting en domeinnaam verzorgen inclusief E-mailadressen

Enthousiast geworden? En wil jij een website laten maken bij ons in Zeeland? Of weten waar jouw kansen liggen? Wij helpen je graag verder. Iedereen is welkom, zowel binnen- als buiten Zeeland!

Vervangen

Onze website aanpak

Van doel tot livegang van jouw website

Doelstelling/ digitale roadmap

1. Doelstelling/ digitale roadmap

Waarom wil je een nieuwe website laten maken? En wanneer is het een succes?

Concept

2. Concept

Welke verhaal gaan we vertellen? En op welke manier?

Website ontwerp

3. Website ontwerp

Een aansprekend website ontwerp op basis van je merk identiteit, huisstijl en doelstelling.

Bouw/ development

4. Bouw/ development

Technische vertaling van het ontwerp in minimalistische code optimaal leesbaar voor zoekmachines.

Content- en testfase

5. Content- en testfase

Plaatsen van alle content, de spreekwoordelijke puntjes op de i en functionele tests.

Website live!

6. Website live!

De basis staat. Het eerste doel is behaald. Hoe koersen we verder en blijven we relevant?

< >

Samen maken wij het tot een succes!  Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.