Strakke lijn van identiteit tot website

Hond & baas coaching

Logo ontwerp en uitwerking van de huisstijl in diverse communicatie-uitingen en geoptimaliseerde website.

Huisstijl ontwerp met logo en visitekaartje
Responsive website ontwerp
Responsive website ontwerp geschikt voor tablet en mobiel

Klantvraag

Help mij aan een passende visuele stijl voor mijn nieuwe bedrijf Hond & baas coaching en werk deze uit in diverse huisstijldragers.

Onze aanpak

Na een goede eerste meeting waarin we de strategie, doelgroepen en gewenste uitingen hebben besproken (logo, visitekaartje, flyer, gestijld Word-document, (auto)stickers en goed vindbare website) zijn we gestart met het uitdenken van de kernwaarden voor de identiteit. Op basis hiervan hebben we de aangeleverde logo schets uitgewerkt tot een logo wat zowel speels en strak in het gareel is. Na akkoord hebben we de visuele stijl van het logo verder uitgewerkt in de andere communicatiedragers.

Het resultaat

Een blije klant die goede reacties in ontvangst mag nemen. We hebben alles netjes opgeleverd, zowel digitaal, als drukwerk en geoptimaliseerd online. Zo zijn alle tools in handen om de bekendheid van het merk voor de gewenste doelgroepen te vergroten.

Bekijk het resultaat

Deze resultaten hebben we behaald:

  • Van bedrijfsplan tot complete realisatie in vier weken

  • Passende eigen stijl binnen de branche

  • Op de doelgroep geoptimaliseerde website op maat


Meer zien? Dat kan! Neem contact met ons op of bekijk onze andere cases.

Bekijk de cases

Kunnen wij jou ook helpen?    Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.