Goede weergave op alle moderne apparaten

Een responsive website is zo ontworpen dat een gebruiker, ongeacht zijn schermgrootte en resolutie, de website altijd goed te zien krijgt. Of dit nu een desktop, tablet, of een smartphone is. In het ontwerp is o.a. rekening gehouden met hoe het navigatie menu wordt weergeven, dat de tekst altijd leesbaar blijft en dat knoppen altijd goed gepositioneerd zijn. Zo is er slechts één layout van de website welke zich aanpast aan iedere schermresolutie.

Gebruikersoptimalisatie

Een responsive web ontwerp is een vorm van gebruikersoptimalisatie, het zorgt voor een optimale overdracht van de informatie ongeacht het apparaat. Functies en gebruikerselementen op de website worden zo ontworpen dat ze flexibel zijn. Denk aan het navigatiemenu met subpagina’s of de weergave van je logo. Zo zorgt het ontwerp voor een ervaring die positief is en waarbij de gebruiker zich volledig kan focussen op jouw diensten, portfolio of producten.

Beter vindbaar

Tijdens de websitebouw van een responsive website wordt er rekening gehouden met alle schermresoluties. De content op je website schaalt vloeiend mee met iedere schermgrootte en is dus altijd optimaal. Zoekmachines waarderen dit. Je hebt immers een website waarbij de informatie altijd goed wordt weergeven en dit maakt jouw website een goed resultaat om de vraag van iemand te beantwoorden. Dit betekend dat je met een goed responsive ontwerp hoger in de zoekmachines komt te staan. Je bent beter vindbaar.

Responsive website laten maken?

Is jouw website responsive? Wij begeleiden je graag tijdens het volledige website proces van ontwerp, bouw tot oplevering. Indien gewenst zijn onze dienste ook schaalbaar, zo  ontwerpen en/of bouwen wij ook voor- of samen met andere reclamebureau’s in Zeeland. Zo leveren we professionele kwaliteit op maat!

Een goed responsive ontwerp

  • Zorgt voor een goede weergave van het ontwerp op alle moderne apparaten.

  • Is een vorm van gebruikersoptimalisatie, het zorgt voor een optimale overdracht van informatie.

  • Schaalbaarheid is voor zoekmachines een pré.

Een optimaal responsive website ontwerp

Hoe pakken wij dit aan?

Doelstelling

1. Doelstelling

Waarom maken we een nieuwe website? En wanneer is het een succes?

Concept

2. Concept

Welke verhaal gaan we vertellen? En op welke manier?

Responsive website ontwerp

3. Responsive website ontwerp

Een aansprekend website ontwerp op basis van je merk identiteit, huisstijl en doelstelling.

Bouw/ development

4. Bouw/ development

Technische vertaling van het ontwerp geschikt voor iedere browser en apparaat.

Test-fase

5. Test-fase

Plaatsen van alle content en de views tests van het responsive ontwerp.

Online en verder

6. Online en verder

De website staat. Het eerste doel is behaald. Hoe koersen we verder en blijven we relevant?

< >

Samen maken wij het tot een succes!    Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.